Mnyak Kambing Gurun SSI

Minyak Kambing Gurun SSI

minyak-kambing-gurun-300x168

Merupakan ramuan semulajadi sebagai cara alternatif untuk lelaki, yang sangat berguna dan berkesan

TERBUKTI BERKESAN untuk lelaki! Penemuan menakjubkan hasil dari penyediaan tradisional turun-temurun yang telah mengubah banyak kehidupan lelaki. Minyak ini telah diadun secara khusus bersama dengan akar-akar kayu terpilih & tumbuh-tumbuhan semulajadi untuk meningkatkan saiz zakar, daya ereksi, lebih stamina dan kepuasan seks yang maksimum. Jadi tiada apa yang perlu anda risaukan.

Minyak Kambing Gurun – 80 ml (BARU)

minyak-kambing-gurun-300x168

Kegunaan :
# Mengubat pelbagai penyakit urat saraf
# Menghindarkan SIHIR (telah didoakan)
# guna untuk urut badan yg lenguh2…
# boleh digunakan juga untuk anak bila selak (dari gangguan ilmu hitam) kerana dibuat beserta doa dan tidak boleh dilangkah..
# boleh sapu di luka..macam cedera kena pisau dll..
# untuk para suami..hehe..
# Menambah TENAGA LELAKI / WANITA

minyak-kambing-gurun-300x168

Nikmati ereksi yang lebih kuat, bertenaga dan saiz yang berbeza dalam masa yang singkat! Berikan pasangan anda kepuasan dalam hubungan intim anda dengannya. Minyak Kambing Gurun adalah sapuan yang selamat untuk digunakan dan akan memberikan anda lebih nikmat dan tenaga yang anda idam-idamkan! Ia adalah satu-satunya minyak yang khusus untuk anda gunakan ketika sesi senaman alat sulit anda.

Lihat Kehebatan Kambing Gurun

[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=oT-Ywtf23ho”]

Khasiat Minyak Kambing Gurun ini juga ada diceritakan di dalam buku Penawar Mati Pucuk (Rahsia Penguat Tenaga ” Antara petikan dari buku tersebut adalah “Urutkan zakar anda dengan Minyak Kambing Gurun selama 5 minit atau lebih. Kemudian berehatlah kira-kira setengah jam sebelum anda setubuhi isteri anda. InsyaAllah akan terbukti kehebatan khasiatnya sama seperti kehebatan kambing gurun. Begitulah menurut sesetengah mereka yang pernah mengamalkannya.
Jika anda inginkan kekerasan, saiz yang berbeza, ereksi yang lebih berkesan, rasa yang lebih nikmat dalam hubungan suami-isteri, produk ini adalah untuk anda. Hanya beberapa titik saja yang diperlukan utk setiap sessi urutan/senaman. Amalkan mengurut zakar & menyapu ari-ari anda setiap malam dengan minyak ini walaupun tidak mahu bersetubuh. Mudah-mudahan dengan amalan itu, ‘senjata’ anda akan sentiasa siap untuk bertempur.

minyak-kambing-gurun-300x168

TEMPAHAN : (sebotol)
Harga : RM 70.00 termasuk kos pos (RM80.00 untuk Sabah/Sarawak)
selepas buat bayaran, sila sms :
MINYAK KAMBING GURUN, nama penuh, alamat pos, jumlah bayaran dan qty ke 011-11577206
SILA SMS dulu sebelum bayar > Ada stok MINYAK KAMBING GURUN? (nama anda) ke 011-11577206

STOK TERHAD

Bang .. Cepatlah beli…

abang cepatlah beli4

1044 Total Views 1 Views Today

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You might also likeclose