RAHSIA yang disukai oleh ISTERI

5 Rahsia Isteri Yang Perlu Anda Tahu

Bukan suami sahaja ingin memenuhi keperluan jimaknya, suami perlu tahu apa yang sangat diperlukan oleh ISTERI semasa melakukan Jimak.

Rahsia Isteri – Untuk panaskan lagi suasana hubungan seks, anda perlu tahu lima rahsia mengenai isteri anda di bawah:

Rahsia isteri pertama: Minda adalah organ seks terbesar wanita.
Jika anda mahu merangsang isteri anda, anda mulakan dengan merangsang emosi dia. Isteri anda berkawhin dengan anda bukanlah kerana dia terpikat anda secara fizikal tetapi dia terpikat pada anda secara emosi. Jika anda berjaya merangsang emosinya untuk lebih mencintai anda, dia akan akan lebih terangsang apabila melakukan hubungan seks.

Rahsia isteri kedua : Seluruh tubuhnya boleh di rangsang.
Bagi wanita, seluruh tubuh mereka adalah organ seks iaitu mereka boleh terangsang jika anda menyentuh mana–mana bahagian badan mereka ketika anda sedang melakukan hubungan seks. Namun, bagi setiap wanita pasti ada bahagian yang boleh memberi rangsangan tambahan apabila di sentuh. Jika anda ingin tahu, anda carilah.

Rahsia isteri ketiga: Wanita sangat sukakan foreplay.
Bagi wanita tiada beza hubungan persetubuhan dan foreplay. Mereka tidak kisah asalkan mereka datang inzal ketika mengharungi hubungan seks.

Rahsia isteri keempat: Wanita lebih suka anda menewaskan mereka dengan rabaan dan sentuhan yang penuh dengan kasih sayang dari zakar anda semata–mata.
Hubungan seks melibatkan keseluruhan aktiviti emosi dan fizikal. Isteri anda lebih suka jika anda tewaskan mereka melalui hubungan yang penuh dengan kasih sayang.

Rahsia isteri kelima: Wanita suka jika anda mengawal hubungan kelamin.
Wanita sangat suka jika anda beraksi dengan agresif ketika mengadakan hubungan seks. Walaupun mereka suka anda jadi ketua, mereka juga mahukan anda menerima respon yang mereka beri ketika hubungan seks berlangsung.

isteri-tak-puas

2098 Total Views 1 Views Today

Incoming search terms:

One Response to RAHSIA yang disukai oleh ISTERI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You might also likeclose