Teknik Jimak yang paling disukai oleh wanita (Teknik Bersetubuh) – Bergambar

Terdapat pelbagai teknik dan posisi jimak, yang paling popular ialah suami di atas, namun kaedah ini lebih memberikan kenikmatan kepada sang suami sahaja.

Ada pelbagai teknik yang anda perlu cuba bersama pasangan anda untuk mendapatkan kenikmatan jimak bersama. Ini bergantung juga kepada keadaan, suasana dan tempat. Jika jimak semasa isteri mengandung, lain pula caranya.

Untuk kepuasan isteri maksima semasa jimak, perkara yang penting adalah rangsangan awal yang diberikan. Wanita lebih perlukan sentuhan dan belaian. Ini akan membangkitkan rasa ingin disetubuhi oleh suaminya. Rangsangan di faraj dan tusukan zakar yang betul ke dalam faraj sangat penting untuk memberikan kenikmatan berganda kepada isteri. Untuk itu teknik atau posisi bersetubuh sangat membantu untuk isteri mudah klimak atau inzal bersama-sama.

Antara posisi jimak yang membantu untuk mendapatkan klimaks mudah kepada isteri ialah posisi isteri di atas. Dengan beralaskan beberapa buah bantal atau kusyen, suami duduk di atas bantal, dan isteri mendatangi suami dari atas. Ini akan memudahkan zakar terus masuk ke dalam faraj dengan kadar maksima. Namun waktu ini, zakar suami perlu tegang dengan maksima.

Isteri lebih mendapat ruang untuk mendayung dan mendapatkan rasa kenikmatan jimak, dengan cara ini, isteri akan lebih puas dan cepat klimaks.

“Gambar Posisi Jimak (untuk pendidikan sahaja)”
posisi-isteri-diatas
“Produk untuk SUAMI lebih mantap..”

MINYAK KAMBING GURUN

Tongkat Ajimat Madura Asli POWER! – Senjata Khas Untuk Wanita

 

35034 Total Views 1 Views Today

Incoming search terms:

One Response to Teknik Jimak yang paling disukai oleh wanita (Teknik Bersetubuh) – Bergambar

  1. Mohdnaim b yaakob says:

    Isteri amalkn surah al-imran no31 dn ar-rum no21.nnt suami akan dpt kepuasan.ia merapatkn keintiman wanita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You might also likeclose